Myerp semudah ABC untuk SME

Myerp for SME

Myerp adalah salah satu penyelesaian Pengurusan All-in-One yang paling pesat berkembang untuk sebarang perniagaan. Mungkin ramai peniaga yang tidak biasa mengunakan sistem sering mendapati sukar untuk mendapatkan gambaran penuh Myerp. Pernahkah anda tertanya-tanya tentang bagaimana sistem ini amat membantu perniagaan anda? Bagaimana untuk Belajar Myerp?
Jika Ya, maka anda  di halaman yang betul. Teruskan membaca! Blog ini akan membantu anda dengan myerp dan pelbagai modulnya.
Myerp Sebagai Penyelesaian ERP
Pertama sekali, mari bercakap mengenai Perancangan Sumber Perusahaan (ERP). Penyelesaian ERP memainkan peranan kritikal dalam masa dan pengurusan sumber perniagaan.
Anda boleh menentukannya sebagai Pengurusan aktiviti perniagaan teras seperti Jualan, Inventori, CRM, Kewangan, HR dan sebagainya untuk menyediakan aliran maklumat dan data yang sewajarnya sepanjang perniagaan. Di samping itu, ERP juga membantu dalam membuat keputusan keputusan yang didorong oleh data untuk organisasi dengan mengintegrasikan pelbagai proses (backend)perniagaan anda.
Myerp bukan hanya penyelesaian ERP, ia mampu memberikan penyelesaian kepada keperluan perniagaan yang lain. Ambil contoh komunikasi yang lancar dengan pekerja menggunakan kaedah Task Escallation atau pengagihan tugas secara automasi.  Mesyuarat dapat di set secara aumotasi dengan vendor dsn pelanggan menggunakan Kalendar atau pengurusan Projek.
Pelaksanaan ERP mempunyai faedah tersendiri seperti peningkatan fleksibiliti perniagaan, waktu dan biaya yang dikurangkan, mengotomatisasi aliran kerja, menstandarisasi proses perniagaan. Walau bagaimanapun, ia mungkin meningkatkan overhed penyelenggaraan tambahan atau keperluan untuk pekerja mahir untuk mengendalikan perisian ERP.
Myerp benar-benar mudah, sesiapa sahaja boleh mengurus dan menggunakannya dengan sedikit latihan minimum.