Inventory

Meningkatkan prestasi & masa proses

Dengan pengisian automatik sepenuhnya. Gunakan mata pesanan dan RFQ automatic untuk menjadikan rangkaian bekalan anda lebih mudah berbanding sebelum ini.Odoo CMS- Sample image floating


Meningkatkan prestasi & masa proses

Gudang anda diaturkan dengan lebih baik dengan ‘double entry inventory system’. Dapatkan kaedah stok yang paling cekap dan tingkatkan semua operasi dalaman anda. MyErp’s double entry inventory tidak mempunyai input saham, output atau transformasi. Sebaliknya, semua operasi bergerak di antara lokasi.

Kurang stok, tiada kehabisan stok

Dengan pengisian automatik sepenuhnya. Gunakan mata pesanan dan RFQ automatic untuk menjadikan rangkaian bekalan anda lebih mudah berbanding sebelum ini.

Pengalaman jumlah kebolehkesanan

Kesan setiap langkah stok dengan MyErp’s unique double entry inventory system.

Jejak setiap langkah stok dari pembelian kepada gudang kepada pesanan jualan. Kesan Lot atau siri upstream atau downstream dari mana saja di rantaian bekalan anda.

Laporan yang jelas dan lengkap

Sentiasa ambil tahu dengan laporan secara langsung. Membuat keputusan yang lebih bijak dengan laporan dinamik secara nyata yang boleh anda simpan dan kongsi dengan sesiapa sahaja. Simpan maklumat utama di hujung jari anda dengan papan pemuka bersesuaian.